SECONDARY TUITION CLASS 中学			
FORM	DAY	TIME	SUBJECTS
Form 1 (中一)	Monday	8:00pm-9:00pm (1hr)	MATH
	Monday	9:00pm-10:00pm (1hr)	SCIENCE
	Tuesday	8:00pm-9:00pm (1hr)	SEJARAH
	Tuesday	9:00pm-10:00pm (1hr)	GEOGRAFI
	Thursday	8:00pm-9:00pm (1hr)	ENGLISH
	Thursday	9:00pm-10:00pm (1hr)	B.MELAYU
Form 2 (中二)	Monday	8:00pm-9:00pm (1hr)	SCIENCE
	Monday	9:00pm-10:00pm (1hr)	MATH
	Tuesday	8:00pm-9:00pm (1hr)	GEOGRAFI
	Tuesday	9:00pm-10:00pm (1hr)	SEJARAH
	Thursday	8:00pm-9:00pm (1hr)	B.MELAYU
	Thursday	9:00pm-10:00pm (1hr)	ENGLISH
Form 3 (中三)	Monday	6:00pm-7:00pm (1hr)	MATH
	Monday	7:00pm-8:00pm (1hr)	SCIENCE
	Tuesday	6:00pm-7:00pm (1hr)	GEOGRAFI
	Tuesday	7:00pm-8:00pm (1hr)	SEJARAH
	Thursday	6:00pm-7:00pm (1hr)	ENGLISH
	Thursday	7:00pm-8:00pm (1hr)	B.MELAYU
Form4(中四)	Monday	7:00pm-8:00pm (1hr)	B.MELAYU
	Monday	8:00pm-9:00pm (1hr)	ENGLISH
	Wednesday	7:00pm-8:00pm (1hr)	SCIENCE
	Wednesday	8:00pm-9:00pm (1hr)	MATH
	Thursday	6:00pm-7:30pm (1hr30min)	P.PERAKAUNAN
Form 5 (中五)	Monday	7:00pm-8:00pm (1hr)	B.MELAYU
	Monday	9:00pm-10:00pm (1hr)	ENGLISH
	Wednesday	6:00pm-7:00pm (1hr)	SCIENCE
	Wednesday	7:00pm-8:00pm (1hr)	MATH
	Thursday	7:30pm-9:00pm (1hr30min)	P.PERAKAUNAN
KELAS PENULISAN & WRITING (APLUS+)			
LEVEL	DAY	TIME	SUBJECTS
Secondary 1 (PT3)	Saturday	1:30pm-3:00pm (1hr30min)	PENULISAN+ 国语写作班
(Form 1-Form 3)	Saturday	3:00pm-4:30pm (1hr30min)	WRITING PLUS 英语写作班
Secondary (SPM)	Saturday	1:30pm-3:00pm (1hr30min)	WRITING PLUS 英语写作班
(Form 4-Form 5)	Saturday	3:00pm-4:30pm (1hr30min)	PENULISAN+ 国语写作班
CAMBRIDGE ENGLISH 劍橋英语			
LEVEL	DAY	TIME	SUBJECTS
CAMBRIDGE ENGLISH 劍橋英语	Friday	7.00pm - 9.00pm (2hr)	CAMBRIDGE FLYER
CAMBRIDGE ENGLISH 劍橋英语	Wednesday	7.30pm - 9.30pm (2hr)	CAMBRIDGE PET
CAMBRIDGE ENGLISH 劍橋英语	Tuesday	7.00pm - 9.00pm (2hr)	CAMBRIDGE FCE